maanantai 30. toukokuuta 2016

Millintarkkaa

Juhuu!

Viikonlopun aikana ei yksikään keskeneräisistä projekteista tullut valmiiksi, mutta kivasti etenevät kumminkin. Värkkäilen tässä paraikaa tilaustyönä Totoroa, mutta tuli ikävä työnseisaus, sillä 8 mm kokoiset turvasilmät olivat päässeet loppumaan omista varastoistani. Mallailin alkupäähän (eh heh!) 6 mm ja 10 mm silmiä, mutta ei jukolauta tule kalua, pakko siihen on saada oikean kokoiset silmät. Olin jo ehtinyt aloitella tätä operaatiota sen verran pitkälle, että en malttaisi purkaa ja tehdä samoja osia uudestaan isompana tai pienempänä.




Yleensä olen hankkinut turvasilmiä Etsyn kautta, mutta nyt ei kärsivällisyys riitä yhteen pidempien toimitusaikojen odotteluun. Jos kirja- ja lankakaupoilla käymistä ei lasketa, tykkään yleensä tehdä ostokseni saksalaisella täsmällisyydellä ilman ylimääräistä kiertelyä. Vapaa-aikaa on niin vähän, kun taas virkattavaa ja luettavaa ja leivottavaa ja ahmittavaa ja geokätköiltävää ja jumpattavaa ja pötkötettävää ja kaikkea puuhasteltavaa niin paljon.


Kivoja silmiä kaikki, mutta väärän kokoisia. Oh why! :'(

Nyt sattui niin, että luottoputiikkini verkkokauppa oli väliaikaisesti kiinni omistajan matkan vuoksi. Voi hyvin olla omasta kädettömyydestäni kiinni, mutta en löytänyt noita 8 mm kokoisia turvasilmiä sitten ainoastakaan toisesta suomalaisesta verkkokaupasta! Voi tuska. Nyt kyseinen kauppa on taas toiminnassa ja silmät saapunevat postissa tällä viikolla, huh. Tämä ei varmaan kuitenkaan ollut viimeinen kerta kun iskee hirvittävän kova tarve saada jotain askartelutarviketta just nyt heti. Osaisiko kukaan sanoa, myydäänkö jossain tamperelaisessa kivijalkaliikkeessä turvasilmiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti