sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Pram spanner elikkä vaunulelu

Tänään valmistui Tamara Gaalin ohjeen pohjalta vähän sovellettu hyvin pöllöisä vaunulelu. Aika helluunen!

Virkatut pöllöt <3

Tämä oli todella mieluinen projekti! Pöllöjen virkkaaminen on aina kivaa ja pääsin oppimaan monenlaista uutta juttua. Hirveästi en ole aiemmin puljannut helmien kanssa, mutta nyt voin kertoa, että helposti rispaantuva 2 mm paksuinen lanka ei turhan näppärästi sujahda 3 mm paksuisesta reiästä läpi. Kun muutaman yrityksen ja erehdyksen kautta homma lähti liikkeelle, tämä valmistui suht ripeästi. Pikkuotukset rytmittävät kivasti isompien projektien parissa puuhastelua ja on kivaa, kun välillä tulee nopeasti valmista.


Ihan perusmustat turvasilmät toimivat amigurumeilla mielestäni tosi hyvin. Kuitenki tällaiset ihan kevyesti värilliset silmät tuovat kivasti vähän lisää eloa, mutta eivät silti ole turhan realistisia.


Virkattu kukka toimii hyvin välikappaleena!
Ihana ja inspiroiva homma kokonaisuudessaan! Innostuin kokeilemaan myös puuhelmien maalausta kynäruiskulla. Puolisoni harrastaa Warhammer 40k -miniatyyrien maalausta ja mielestäni örkkivärit sopivat myös helmiin oikein nätisti. En kuitenkaan tohtinut käyttää omamaalamia helmiä tähän työhön, koska en yhtään osaa arvioida, kuinka a) myrkyllisiä ja b) kestäviä ne olisivat olleet. Kynäruiskun opettelu oli kuitenkin älyttömän hauskaa!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Helppo ohje ja söötti lopputulos - näitä taitaa olla pakko askarrella lisää :D

      Poista